360° панорами


Виртуалната разходка (виртуален тур) е начин да се възпроизведе цялостно заобикалящата среда чрез една интерактивна снимка. Тя Ви дава възможност да присъствате на мястото на заснемане и да разгледате всичко и във всички посоки, като не остава нищо скрито, за разлика от обикновените снимки. Възможността да се избере ъгъла и разстоянието от които да се набюдават заснетите обекти прави въздействието на виртуалния тур много по-силно. Чрез добавяне на фирмени знаци /лого/ и послание /слоган/, звук от събитието, музика или глас зад кадър, интерактивни карти и препратки към други виртуални турове или уеб страници се преминава на едно по-различно ниво на фирмена презентация.

Благодарение на своята динамика и атрактивност, виртуалните разходки са изключително подходящи за хотели, заведения, строителни компании, недвижими имоти, музеи, както и при отразяване на събития. Вграждането в сайтове, презентации, електронни визитки и каталози е лесно и сигурно.

Ако имате да покажете на хората нещо красиво, което думи и снимки не успяват да покрият добре, добавете дълбочина на Вашето послание чрез виртуален тур и създайте контакт с посетителите, като ефективно ги пренасяте на мястото на заснемането.

адрес- ул.Одрин №2
Flash 1Mb
Хотел "Зора" - Лозенец
Flash 1Mb
Лалов Егрек - хотел
Flash 1Мb
Лалов Егрек - къща
Flash 1Mb
Freerunners /Бургас/
Quick Time със звук
Azimut 103S /Яхтинг БГ/
Flash плеар със звук
х-л Хризантема /Сл.Бряг/
Flash 4Mb
х-л Бургас /Сл.бряг/
Flash 4Mb
1 - 2 - 3                 Следваща                 Последна